Abiznis

"Plantaže" ugostile doktora Branka Bojovića

Vinski podrum Šipčanik posjetio je mladi plastični hirurg, o kome priča cijeli svijet, Dr Branko Bojović, koji živi i radi u Americi. Dr Bojović radi u Medicinskom centru „Džon Hopkins“ u Baltimoru, a svojom stručnošću zadivio je cijeli svijet, saopšteno je iz Plantaža.
"Plantaže" ugostile doktora Branka Bojovića
Portal AnalitikaIzvor

- Slučaj mladića Ričarda Norisa, koji je tokom lova slučajno sebi pucao u lice, a zatim narednih 15 godina živio kao pustinjak sa maskom na licu, podigao je Ameriku na noge, a zahvaljujući Dr Bojoviću imao je srećan epilog. Dr Bojović sa timom ljekara u Medicinskom centru Univerziteta "Merilend" u Americi, uradio je veoma složenu transplantaciju lica Ričardu Norisu. Do sada je u svijetu urađeno nešto više od tridesetak transplantacija lica, ali ova koja je urađena Ričardu Norisu se pamti kao jedna od najkompleksnijih i najvećih, gdje je postignut najbolji estetski rezultat – navodi se u saopštenju.

Dr Bojović, čiji otac je inače Crnogorac, porijeklom iz Nikšića, oduševio se vinima "Plantaža" i jedinstvenim vinskim podrumom Šipčanik u kome su mu predstavljena premijum vina. Impresioniran veličinom vinograda na Ćemovskom polju, autohtonim sortama, kapacitetima kompanije i vrhunskim proizvodima, Dr Bojović se zahvalio na gostoprimstvu i obećao ponovni dolazak u našu riznicu vina - Šipčanik.

Portal Analitika