Fudbal

Ukinuta suspenzija igračima uhapšenim u akciji "Tip"

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore ukinula je suspenziju petorici fudbalera, koji su uhapšeni zbog sumnje da su namještali mečeve, prenosi portal Cafe del Montenegro.
Ukinuta suspenzija igračima uhapšenim u akciji "Tip"
Portal AnalitikaIzvor

- Suspenzija je ukinuta Nikolić Milovanu (FK "Jezero" - Plav), Radulović Mihailu (FK "Cetinje" - Cetinje), Rajković Novaku (FK "Berane" - Berane), Nerić Milenku (FK "Bokelj" - Kotor) i Lutovac Stefanu (FK "Radnički" - Berane) - odlučio je FSCG.

Kako je saopšteno na sajtu FSCG nije dokazano da su navedeni fudbaleri počinili prekršaj koji im je stavljen na teret.

- Obustavlja se disciplinski postupak i ukida suspenzija zbog osnovane sumnje da su nagovarali, dogovarali i lažirali utakmice kao i učestvovali u neregularnosti utakmica i dogovarali ishod takmičenja radi pribavljanja protivpravne imovinske koristi za sebe i druge, jer nije dokazano da su počinili prekršaj koji im je stavljen na teret - stoji u saopštenju.

Sa druge strane, fudbaler Bokelja Aleksandar Mikijelj kažnjen je zabranom igranja u trajanju od četiri mjeseca zbog klađenja na utakmice prvog kola Telekom 1. CFL, dok je igrač Mladosti Marko Šćepanović dobio zabranu igranja na četiri utakmice zbog saznanja da se Aleksandar Mikijelj kladio, a to nije prijavio FSCG.

Izvor: CdM

Portal Analitika