Zabava

Majka ima 42 godine, a ćerka 19 i svi misle da su bliznakinje: Da li ih vi razlikujete?

Džordžija Smidli (42) i njena ćerka Džez (19) toliko liče jedna na drugu da čak i njihovi partneri ne mogu tek tako da ih razlikuju. Svakoj ženi bi bio najveći kompliment da je neko pobrka sa ćerkom, ali za ovaj duo to je postala svakodnevica. Da li možete da pretpostavite koja je majka, a koja je ćerka?
Majka ima 42 godine, a ćerka 19 i svi misle da su bliznakinje: Da li ih vi razlikujete?
Portal AnalitikaIzvor

Evo da razriješimo misteriju - mama Džordžija je desno na slici, a njena 23 godine mlađa ćerka Džez je lijevo. Njih dvije toliko liče da čak i Džordžijin muž, s kojim je od 18. godine u braku, ponekad ne može da ih razlikuje, iako mu je Džez ćerka. 

“Pored toga što ličimo, imamo i sličan glas, pa ni to ne pomaže”, kaže ćerka. 

Iako ih sada svi brkaju i misle da su sestre, a ponekad i bliznakinje, nije oduvIJek bilo tako. Naime, Džordžija je 2012. godine odlučila da se podvrgne podvezivanju želuca, nakon čega je smršala 30 kilograma. Tada je počela da se oblači ženstvenije i da se sređuje, a sličnost sa mladom Džez nije ostala neprimjećena. 

Njih dvije su otprilike iste visine, imaju istu figuru, boju očiju pa čak i boju kose! 

“Sada nam stalno govore da izgledamo kao sestre, i to do te mjere da me je ponekad sramota. Meni to naravno prija, ali pošto se dešava tako često, bojim se da malo smeta mojoj ćerki. Na aerodromu nas uvijek pitaju da li smo sestre, a dva puta su mislili i da smo bliznakinje”, priča seksi mama. (B92)

Portal Analitika