Muzika

Koncert Jelene Rozge u nedjelju u Top Hill-u!

Popularna hrvatska pjevačica i kraljica regionalne pop muzičke scene, Jelena Rozga, održaće koncert u budvanskoj diskoteci Top Hill, u nedjelju veče, 23. avgusta.
Koncert Jelene Rozge u nedjelju u Top Hill-u!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ova rođena Splićanka, još kao dijete je pokazivala veliko zanimanje za pjevanje, ali i ples. Prije nego što je počela da pjeva Jelena je imala uspješnu karijeru kao balerina, kada je nastupala u mnogim predstavama kao što su „Uspavana ljepotica“, „Labudovo jezero“…

Sve je počelo da se mijenja 1996. godine kada je počela da nastupa sa grupom Magazin, uspješnim i poznatim bendom u cijeloj nekadašnjoj Jugoslaviji. Jelena je priznala kako joj je to bila jedna od najvećih želja i kako joj se od tog momenta život mnogo promijenio - i to na bolje.

Magazin je napustila 2006. godina kada je riješila da se oproba kao solo pjevačica. Bilo je to vrijeme kada je objavila i album sa pjesmom „Oprosti mala“. Ta pjesma i „Ne zovi me Marija“ ubrzo su postale veliki hitovi i najavile uspješnu karijeru mlade pjevačice.

Pjesma „Daj šta daš“ iz 2008. godine postala je jedna od najslušanijih, a Jelena je postala kraljica Prokurativa, osvojivši treći put nagradu za najslušaniju pjesmu. Na festivalu 2010. godine nastupila je sa numerom „Bižuterija“, koja je postala najveći hit tog ljeta.

Sa Magazinom je imala brojne hitove: „Da si ti ja“, “ Paaa..?“, „Nebo boje moje ljubavi“, „Minus i plus“. Samostalno se najviše izdvojila zahvaljujući pjesmama kao što su „Oprosti mala“ i „Bižuterija“.

U junu ove godine publici i fanovima predstavila je svoj novi hit pod nazivom „Kraljica“.  

Karte za Rozgin koncert u Top Hill-u već se nalaze u prodaji, i mogu se kupiti po cijeni od deset eura.

Portal Analitika