Muzika

Karte za Telekom Electronic Beats Festival u prodaji od 29. avgusta

Telekom Electronic Beats Festival u Podgorici biće organizovan četvrti put, to 4. i 5. septembra, a karte će biti u prodaji u kafe knjižari "Karver" od 29. avgusta.
Karte za Telekom Electronic Beats Festival u prodaji od 29. avgusta
Portal AnalitikaIzvor

Iz Telekoma preciziraju da će do 2. septembra prodaja biti od 9 do 16 časova, dok će od 2. do 5. septembra karte moći da se kupe od 9 do 22 časa.

- Karte za "District" i "Alan Ford" koštaće 3 eura, a za događaje u "Karveru" 5 eura. Sve kupce festivalskih karata očekuje popust za kupovinu knjiga od 20 odsto. Komplet karata (bundle ticket) za festival je 12 eura i dostupan je putem linka: http://www.electronicbeats.net/event/electronic-beats-festival-podgorica/.

Kako je ranije najavljeno, festival će ugostiti međunarodne muzičke umjetnike, a to su: Aurora, Av Av Av, Elliphant, Fjaak, George Fitzgerald, Roosevelt, Ten Fé i Zenker Brothers, na tri poznate lokacije: Karver, District i Alan Ford. Pored njih, ljubitelji muzike iz Podgorice imaće priliku da uživaju u nastupima lokalnih izvođača - DJ Gilerz, DJ Fil lavin i DJ Tijanatt.

Electronic Beats je međunarodni muzički program Deutsche Telekoma, prvi put organizovan 2000. godine. To je inovativan medijski portfolio, koji uključuje događaje uživo po čitavoj Evropi. Ove godine Electronic Beats proslavlja 15. rođendan, a nakon Podgorice održaće se i u Bukureštu (2. i 3. oktobar), Budimpešti (16. i 17. oktobra) i u Zagrebu (6. i 7. novembra).

Zainteresovani mogu da uživaju u pionirskom muzičkom novinarstvu nagrađivanog tromjesečnog Electronic Beats Magazine, kao i na electronicbeats.net. Onlajn ponuda takođe uključuje i EB.radio, radio stanicu koja emituje muziku i muzičke podkaste 24 časa dnevno, kao i video kanal EB.tv, na kome korisnici mogu da pretražuju po arhivi video snimke sa festivala, intervjue sa izvođačima i gledaju nedjeljni program.

Portal Analitika