Crna hronika

Ubistvo Brajovića: Saslušano više osoba, oduzeti skuteri na provjeri

Policija je u okviru istrage ubistva Aleksandra Đ. Brajovića (47) saslušala više osoba, ali još nije na tragu ubicama. Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno, istražitelji, pored svih napora, za sada, nemaju nijedan trag koji bi ukazao na počinioce ovog teškog krivičnog djela.
Ubistvo Brajovića: Saslušano više osoba,  oduzeti skuteri na provjeri
Portal AnalitikaIzvor

Oduzeto je i nekoliko skutera koji se provjeravaju. Na njega je pucano u subotu veče, na Zabjelu, oko 20,20 sati, dok je bio u automobilu, na raskrsnici ulica Radosava Burića i Vojislavljevića u blizini pješačkog prelaza Pasarela. Maskirani napadači na motoru prišli su sa desne strane „rendž rovera“ u kom je bio Brajović dok je na semaforu čekao zeleno svijetlo. Ranjeni Brajović pokušao je da nastavi da vozi. Udario je u „audi“ u kojem je bila porodica sa djecom. Oni, su, srećom, zadobili lakše tjelesne povrede. Prema riječima očevidaca, Brajović je nakon što je udario u vozilo, umalo i pokupio dječaka na pješačkom prelazu.

U okviru istrage ispitana su i braća Vjekoslav i Jugoslav Lambulić. Vjekoslavu je suđeno u istom postupku kao i Brajoviću zbog krijumčarenja kokaina. Tada su Lambulić i Brajović bili pravosnažno osuđeni pred Višim sudom u Podgorici. Brajović je od ranije poznat policiji. On je 2003. godine ranio Milovana Lolu Lakovića i zbog toga je osuđen na godinu zatvora. (Pobjeda)

Portal Analitika