Fudbal

Minimalan poraz Partizana, Depaj „pogurao“ Junajted

Fudbaleri Partizana doživjeli su minimalan poraz od Bate Borisova, a pobjede su ostvarili i Mančester Junajted, Lacio, Sporting i Astana.
Minimalan poraz Partizana, Depaj „pogurao“ Junajted
Portal AnalitikaIzvor

Samo je Junajted stekao više od gol prednosti pred revanše, a sve mečeve dobili su domaći.

Partizan je poražen od Batea 1:0, a jedini gol na meču dao je Gordejčuk koji je ostao neoprostivo sam nakon kornera u 75. minutu i glavom sa pet metara nije imao problema da pogodi gol. Partizan mora biti i zadovoljan pošto je čitavo poluvrijeme igrao sa fudbalerom manje nakon crvenog kartona Jevtoviću.

Majkl Kerik je šokirao Old Trafordu u osmom minutu kada je postigao autogol i doveo Briž u vođstvo. Ipak Memfis Depaj je donio pobjedu "Đavolima" sa dva prelijepa gola nakon solo akcija. Holanđanin je propustio ogromnu šansu za het trik, na startu drugog dijela promašio je zicer nakon sjajne asistencije petom Runija. Za to se ispravio u sudijskoj nadoknadi, kada je centaršutem sa lijeve strane pronašao Felainija koji je glavom zatresao mrežu za 3:1.

Derbi večeri pripao je Laciju. Rimljani su u zanimljivom meču pobijedili Leverkuzen 1:0, a jedini gol na meču dao je Balde Keita koji je 13 minuta prije kraja pobjegao sjajno čuvaru i dao dijagonalom gol za važnu prednost nebesko- plavih. Oba tima su imala šansi za još pogodaka,- tresla se stativa Lacijevog gola, Klose je na drugoj strani promašio zicer, ali je ostalo 1:0.

 

BATE - Partizan 1:0 (0:0)

 

Mančester J. - Briž 3:1 (2:1)

 

Lacio - Leverkuzen 1:0 (0:0)

 

Sporting - CSKA 2:1 (1:1)

 

Astana - APOEL 1:0 (1:0) 

Portal Analitika