Društvo

CKB donirala opremu rožajskim školama

Predstavnici Crnogorske komercijalne banke a.d. Podgorica donirali su LCD televizore i računarsku opremu školama na teritoriji opštine Rožaje, u cilju osavremenjavanja nastavnog procesa.
CKB donirala opremu rožajskim školama
Portal AnalitikaIzvor

“Banka u okviru društveno odgovornog poslovanja kontinuirano ulaže u obrazovni sistem pružajući podršku obrazovno-vaspitnim ustanovama. Uoči početka nove školske godine donirani su računarska oprema i LCD televizori Osnovnoj školi “25. maj”, Osnovnoj školi “Bukovica” i JU Gimnazija “30. septembar” čime se stvaraju preduslovi za efikasniji rad i bolje izvođenje nastave“, izjavio je Almir Ferizović, menadžer filijale u Rožajama, ističući ovu donaciju kao još jedan primjer posvećenosti banke zajednici kojoj pripada.

Zahvalnost na doniranoj opremi izrazili su direktor Gimnazije “30. septembar” Fejzo Murić,  direktor OŠ “25 Maj” Safet Feleć i direktor OŠ “Bukovica” Mehmed Husović.

LCD  televizori  i računari koje je donirala CKB namijenjeni su za kabinete stranih jezika kako bi učenicima bio olakšan tok usvajanja znanja i nastava bila očiglednija i zanimljivija, kao i za unapređenje informatičkog obrazovanja.     

Portal Analitika