Region

Ubio pola vijeka mlađu ljubavnicu

Predrag Pavić (72) pucao u Ivanu Ilić (24) u kafiću "Kvatro" u centru Kraljeva. Sumnja se da su motivi zločina ljubomora i novac koji mu je dugovala.
Ubio pola vijeka mlađu ljubavnicu
Portal AnalitikaIzvor

 U centru Kraljeva, u kafiću "Kvatro" juče oko 15.15 Predrag Pavić (72), iz okoline Čačka, hicem iz pištolja ubio je konobaricu Ivanu Ilić (24) iz sela Katrga. Nesrećna djevojka ostala je na mjestu mrtva. Prema nezvaničnim saznanjima, motiv strašnog zločina je novac koji je Ivana dugovala Paviću sa kojim je, navodno, bila u ljubavnoj vezi.

Poslije zločina ubica je sio u svoj BMW i pokušao da pobjegne. Međutim, policija ga je ubrzo locirala i zaustavila u selu Mrčajevci, gdje je i uhapšen. Pronađen je i pištolj kojim je usmrtio djevojku. Ubici je određeno zadržavanje do 48 sati, a po isteku će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema prvim rezultatima istrage, Predrag Pavić (72) je u djevojku ispalio dva hica iz pištolja "tetejac 7.62". Od teških prostrelnih rana grudi, Ivana je na mjestu preminula.

- U kafiću smo pronašli dvije čaure, a kod osumnjičenog prilikom hapšenja pištolj "tetejac 7.62" iz kojeg su hici, najvjerovatnije, ispaljeni - rekao je Miloš Bzenić, viši javni tužilac u Kraljevu koji je obavio uviđaj. - Više od toga u interesu istrage ne mogu da saopštim. (Novosti)

Portal Analitika