Društvo

Lazar Rađenović u Spužu dijeli sobu sa Damirom Mandićem

Budvanski funkcioneri i njihovi saradnici kojima je sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Radomir Ivanović odredio pritvor do mjesec dana, smješteni su u Istražni zatvor u Spužu.
Lazar Rađenović u Spužu dijeli sobu sa Damirom Mandićem
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanju Dnevnih novina, predsjednik budvanske opštine Lazar Rađenović dijeli zatvorsku sobu sa Damirom Mandićem, osumnjičenim za saučesništvo u ubistvu policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

Njih dvojica od juče dijele i istog advokata. Naime, osim advokata Vladana Bojića koji od prvog dana brani Rađenovića, uključio se i beogradski advokat Branilav Tapušković, jedan od branilaca Damira Mandića.

Aktuelni savjetnik u Vladi, nekada menadžer Opštine Budva Aleksandar Tičić smješten je zajedno sa nedavno uhapšenim džudistom iz Podgorice Markom Radulovićem i pritvorenikom iz Nikšića koji se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Bivši potpredsjednik Opštine Budva i brat predsjednika Političkog savjeta Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, Dragan Marović u spuškom Istražnom zatvoru dijeli sobu sa Nikšićaninom Radom Baćovićem, bratom Rajka Baćovića zvanog Džeger, uhapšenog zbog posjedovanja narokotika.

 

Dnevne novine

Portal Analitika