Muzika

Njemačka senzacija gostuje u Top Hill-u!

Popularni di-džej i producent Tujamo, nastupiće u srijedu, 19. avgusta, u budvanskoj diskoteci Top Hill, saopšteno je Portalu Analitika iz mendžmenta diskoteke.
Njemačka senzacija gostuje u Top Hill-u!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tujamo (pravo ime Matias Rihter) rođen je u Njemačkoj, gdje i danas živi i radi. Kao tinejdžer je otkrio svoju ljubav prema elektronskoj muzici i počeo sa aktivnim bavljenjem di-džejingom još 2005. godine.

Produkcijom se bavi od 2006 godine. Sa 18 godina osvojio je takmičenje za najboljeg di-džeja, u jednom od najpoznatijih klubova u Njemačkoj, gdje je počeo da nastupa kao rezident 2007 godine. Tujamo se smatra jednim od najtalentovanijih di-džejeva u Njemačkoj i nastupao je u svim većim klubovima i gradovima širom zemlje.

Poznat je po remiksima koje radio sa Bob Sinclarom, Vinter Gordonom, Peterom Gelderblom , DubVisionom i remiksu čuvene Laserkraft 3D " Nein Mann ".

Portal Analitika u saradnji sa budvanskom diskotekom Top Hill, nagradili su dva naša čitaoca sa dva puta po dvije karte za nastup di-džej Tujamo. Ulaznice su dobili Đurović Marko i Vučković Vuko.

Karte za pomenuti nastup u Top Hill-u već se nalaze u prodaji, i mogu se kupiti po cijeni od deset eura.

Portal Analitika