Fudbal

Enrike: Moramo da budemo savršeni u revanšu

Trener Barselone Luis Enrike najavio je da će od svojih fudbalera zahtijevati savršenstvo u revanšu Superkupa Španije sa Atletik Bilbaom.
Enrike: Moramo da budemo savršeni u revanšu
Portal AnalitikaIzvor

Bilbao je na svom terenu šokirao katalonski klub as 4:0, a revanš se igra na “Kamp Nou” u ponedjeljak od 22 časa.

Barselona je drugu utakmicu zaredom dozvolila rivalu da postigne četiri gola, pošto je u Superkupu Evrope slavila sa 5:4 protiv Sevilje, a isto se desilo samo tri dana kasnije.

“Mislim da imamo dovoljno velik tim da bismo to uspjeli. Znamo da moramo da odigramo odlično i sve kako treba u svakom aspektu igre. Imamo šansu da preokrenemo, bilo bi pretenciozno da kažemo da ćemo to definitivno uraditi, ali ja vjerujem u to”, naglasio je Enrike.

Enrike je istakao da je Barselona na 18 utakmica prošle sezone postigla barem četiri gola, pa ne vidi zašto to ne bi učinila u revanšu.

“Mislim da rezultat ne daje pravu sliku kako je utakmica odigrana. Platili smo cijenu grešaka koje smo napravili. Neobično je da smo imali toliko šansi, a da nismo postigli nijedan gol, dok je Atletik kaznio naše greške. Nijedan tim do sada se nije vratio posle 0:4 u Superkupu, ali je to izazov. Biće teško, pokušaćemo da ne pravimo greške, da budemo savršeni”, istakao je Enrike.

Izvor: b92.net

Portal Analitika