Zanimljivosti

Mjesečev horoskop od 14. avgusta do 13. septembra 2015. godine

Lav donosi nježni zrak sunca pod kojim ćete zablistati, piše portal Lovesensa.rs.
Mjesečev horoskop od 14. avgusta do 13. septembra 2015. godine
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

S mlađakom u Lavu, 14. avgusta, bez straha ćemo pustiti da iz nas zasija snažan i istinski sjaj naše ličnosti. Lavovi, Ovnovi i Strijelčevi pronalaze u sebi snagu i ponos, nove izazove koji su vrijedni njihovog talenta i vremena...

Blizanci, Vodolije i Vage shvataju da izgovori prikrivaju strah od neuspjeha. Mlađak ih podstiče da vjeruju u sebe. Rakovi, Škorpije i Ribe će s dječijom iskrenošću da pokažu šta osjećaju prema drugima i na kakve su stvaralačke avanture spremni. Jarčevi, Bikovi i Djevice će biti spremni da se puste kontrole... mnoge će iznenaditi spontanošću, a svojim unutrašnjim sjajem osvajaće srca!

Prva četvrt, 22. avgusta, ponovo je, nakon prošlomjesečne, u Škorpiji. Ona nam poručuje da nešto staro učinimo ponovo novim! To može biti obnovljena ljubavna veza ili povratak dobrim navikama koje ste zapostavili - posebno ako je riječ o zdravlju i ishrani. Možda ćete obnoviti neki stari predmet ili prekrojiti haljinu koju ste zaboravili u ormaru. U otkrivanju skrivenog blaga sopstvene prošlosti najaktivniji su Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi, a najkreativniji Rakovi i Ribe.

Uštap u Ribama, 29. avgusta, podsjetiće nas da možda predugo ignorišemo neželjenu situaciju i odbacujemo glas intuicije. Ribe, Blizanci, Strijelčevi i Djevice bi mogli da dožive mnogo "slučajnosti", "deja vu" iskustava, živopisnih snova... to su poruke vašeg nesvjesnog koje vam pokazuju rješenja i mogućnost promjene.

Posebno skloni kontroli - Jarac, Škorpija, Bik, Lav i Vodolija - naučiće da umjesto osuđivanja drugih, a ponekad i sebe, saosjećajnost čudesno rješava probleme. Ovan, Rak i Vaga duboko se osnažuju u kreativnim aktivnostima poput plesa, fotografisanja ili slušanja muzike.

Druga četvrt u Blizancima, 5. septembra, podstiče nas na komunikaciju. Sve što smo uz pomoć uštapa u Ribama prepoznali i pokušali da pustimo, sada postaje tema razgovora. Zdravo je pričati o svojim iskustvima.

Poželjećemo više da čitamo kako bismo uporedili svoja iskustva s tuđim, pronašli nova zrnca mudrosti i nadahnuće. Najsnažniji energetski podsticaj da podijele svoja razmišljanja dobijaju Blizanci, Strijelac, Djevica i Ribe. Vaga i Vodolija će svojim idejama i intimnim razmišljanjima nadahnuti druge na promjene.

Izvor: lovesensa.rs; foto: nezavisne.com

Portal Analitika