Crna hronika

Pritvor za Tičića, Dragana Marovića i Milenu Marović-Bogdanović

Bivšem funkcioner u opštini Budva Aleksandru Tičiću, nekadašnjem potpredsjedniku budvanske opštine Draganu Maroviću, menadžerki opštine Mileni Marović Bogdanović i još nekoliko osoba, nakon saslušanja kod specijalnog tužioca određen je pritvor od 48 sati.
Pritvor za Tičića, Dragana Marovića i Milenu Marović-Bogdanović
Portal AnalitikaIzvor

Specijalna tužiteljka Lidija Vukčević završila je saslušanje Dragana Marovića, kojem je određen pritvor od 48 sati zbog sumnje da bi mogao uticati na svjedoke. Dragoljub Đukanović, jedan od advokata Aleksandra Tičića kazao je da je nakon saslušanja i njegovom klijentu određen pritvor od 48 sati.

Predsjedniku Opštine Budva Lazaru Rađenoviću i bivšem potpredsjedniku Opštine Budva Draganu Maroviću tužilac je ranije danas odredio zadržavanje od 48 sati, do dovođenja sudiji za istragu koji će odlučiti da li će mu biti biti određen pritvor, to su novinarima saopštili njihovi advokati Vladan Bojić i Zdravko Begović. Branilac Milene Marović Bogdanović i Lazara Rađenovića Vladan Bojić kazao je da su oni negirali krivicu.

Službenici policije jutros su u Budvi uhapsili 13 osoba osumnjičenih da su, zloupotrebom službenog položaja, oštetili državu za deset miliona eura.

Podsjetimo, u jutrošnjoj akciji policije uhapšeni su i predsjednik budvanske Opštine, Lazar Rađenović, menadžerka grada Milena Marović Bogdanović, bivši predsjednik budvanske Opštine Rajko Kuljača i savjetnik u Vladi Crne Gore, bivši opštinski funkcioner Aleksandar Tičić, i još nekoliko osoba.Begović je kazao da je Maroviću tužilac odredio zadržavanje od 48 sati dok se ne dovede kod sudije za istragu koji odlučuje da li će biti određen pritvor.

 

CDM, MINA

Portal Analitika