Kultura

Osam filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa

Na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa u Budvi od 13. do 19. avgusta je osam filmskih naslova: "Haos u najavi", "Nemoguća misija - Otpadnička nacija", "Malci", "Fantastična četvorka", "Tajne Vatikana", "Poklon", "Tvrd orah" i "Otpisani".
Osam filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa
Portal AnalitikaIzvor
1308haosHaos u najavi

Sala 2 / radnim danima: 20:10, 22:50; vikendom: 13:10, 20:10, 22:50

Početak prikazivanja filma: 13. avgust

Glumci: Ejmi Šumer, Bil Heder, Bri Larson

Režiser: Džad Apatov

("Trainwreck", 130 min, SAD, 2015, komedija)

Nova zvijezda komedije, Ejmi Šumer, koja je napisala i scenario za ovaj film, tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga.

Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sada, kao novinar, ona živi po tom pravilu - uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši. Kad počne da se zaljubljuje u čovjeka o kome piše članak, šarmantnog i uspješnog sportskog ljekara Arona Konersa, Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli - uključujući i ovog momka - možda na tragu nečeg revolucionarnog.

1308misija

Nemoguća misija - Otpadnička nacija

Sala 1 / radnim danima: 17:00, 20:00; vikendom: 17:00, 20:00

Početak prikazivanja filma: 30. jul

Glumci: Tom Kruz, Sajmon Peg, Džeremi Rener, Rebeka Ferguson

Režiser: Kristofer Mekuari

("Mission: Impossible Rogue Nation", SAD/2015, 130 min, akcija, triler)

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata - Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada. Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sad.

1308malci

Malci (sinhronizovano)

Sala 1 - 3D / radnim danima: 15:00; vikendom: 11:00, 13:00, 15:00

Sala 2 - 3D / radnim danima: 18:00; vikendom: 18:00

Početak prikazivanja filma: 9. jul

Glumci: Pjer Kofan, Stiv Karel, Sandra Bulok, Džon Ham, Hirojuki Sanada, Kris Reno

Režiser: Pjer Kofan, Kajli Balda

("The Minions", SAD/2015, 94 min, animirani)

Stalno neuspješni u zadržavanju svojih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali u depresiju.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vjekovima i uvijek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti-reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slediti. Ovaj trio će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O'Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-tih, a završiće u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrjebljenja.

1308fantast

Fantastična četvorka

Sala 1 / radnim danima i vikendom: 22:40

Sala 2 / radnim danima: 15:00; vikendom: 11:00, 15:00

Sala 3 / radnim danima i vikendom: 19:50

Početak prikazivanja filma: 6. avgust

Uloge: Majls Teler, Kejt Mara, Majkl B. Džordan

Režija: Džoš Trank

("Fantastic Four", SAD/2015, 106 min, akcija, naučna fantastika)

Još jedan dugoočekivani hit Marvelovih superheroja stiže u sale svih svjetskih bioskopa.

Jedna od najpopularnijih franšiza superheroja dobija "reboot", odnosno ponovni početak sa potpuno novom postavkom glumaca i reditelja. Tim od četvoro ljudi biva teleportovan u alternativni univerzum gdje njihova fizička forma mijenja u srži i oni dobijaju nove sposobnosti. Sada moraju da nauče da ih koriste i rade kao tim kako bi spasili Zemlju od zajedničnog neprijatelja.

1308tajne

Tajne Vatikana

Sala 3 / radnim danima i vikendom: 22:00

Početak prikazivanja filma: 6. avgust

Glumci: Olivija Tejlor Dadli, Majkl Penja, Džajmon Hunsu, Dagrej Skot

Režiser: Mark Neveldin

("The Vatican Tapes", SAD/2014, 91 min, horor, triler)

Otkrijte tajne Vatikana u novom horor trileru.

Zastrašujuća priča dvadesetsedmogodišnje djevojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe, dovodeći ih do smrti ili ozbiljnih nesreća. Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposjednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne satanističke sile su moćnije nego što oni zamišljaju.

1308poklon

Poklon

Sala 3 / radnim danima: 15:30, 17:40; vikendom: 11:10, 13:20, 15:30, 17:40

Početak prikazivanja filma: 13. avgust

Glumci: Džejson Bejtman, Džoel Edgerton, Rebeka Hol, Bizi Filips, Kejti Aselton

Režiser: Džoel Edgerton

("The Gift", Australija/SAD, 108 min, horor, triler)

Priča se fokusira na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), mladi bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole, koji sve mijenja.

Sajmon isprva ne prepoznaje Gorda (Edžerton), ali poslije niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti biva otkrivena - poslije skoro 20 godina. Kako Robin saznaje uznemirujuću istinu o tome šta se desilo između njih dvojice, ona počinje da se pita koliko dobro poznaje svoje najbliže.

Tvrd orah (sinhronizovano)

Sala 4 / radnim danima: 15:20, 17:10, 19:00; vikendom: 11:40, 13:30, 15:20, 17:10, 19:00

(The Nut Job, Kanada, 2014, 85 min, animirani, avanturistički)

Početak prikazivanja filma: 13. avgust

Glumci: Vil Arnet, Brendan Frejzer, Lijam Nison

Režiser: Piter Lepenijotis

Vrhunska animacija i najbolji glumci zajedno u crtanom filmu koji postavlja nove standarde animirane zabave! Vjeverica Surli izbačena je iz svog parka i prisiljena da živi u velegradu u kome se nikako ne snalazi. Na sreću, jednog dana Surli naiđe na toplu i dobro snabdjevenu prodavnicu koštunjavih plodova u kojoj pronalazi rješenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surli i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najsurovije godišnje doba.

1308otpisani

Otpisani

Sala 4 / radnim danima i vikendom: 20:50, 22:50

(88 min, SFR Jugoslavija, 1974, akcija, ratni, partizanski)

Glumci: Dragan Nikolić, Vojislav Brajović

Režija: Aleksandar Đorđević; scenario: Dragan Marković

"Otpisani" je ratni film snimljen u produkciji Televizije Beograd 1974. godine. Nastao je kao spoj prve dvije epizode istoimene TV serije koja je dostigla izuzetnu popularnost. Film prati dvije avanture mladih ilegalaca u okupiranom Beogradu za vrijeme Drugog svjetskog rata. Na vijest da je Adolf Hitler napao Sovjetski Savez, nekoliko mladih skojevaca odlučuje da formira ilegalnu grupu kako bi se suprotstavili Vermahtu. No, prvo moraju da oslobode članicu štaba iz glavne bolnice koju je Gestapo uhapsio. Zatim će se spremiti za akciju miniranja njemačke garaže.

Portal Analitika