Zabava

FOTO: Daca Marković u nikad ljepšem i seksepilnijem izdanju

Poznata crnogorska manekenka Daca Marković, ovih dana brčka se na plažama duž Crnogorskog primorja. Lijepa Baranka skuplja energiju pred brojne poslovne izazove koji je očekaju jesenas. Ona kaže da u profesionalnom smislu nije, do kraja, sebe vidjela u modelingu, već je odlučila da završi Fakultet za turizam.
FOTO: Daca Marković u nikad ljepšem i seksepilnijem izdanju
Portal AnalitikaIzvor

„ Proteklih godina imala sam priliku pohađati kurseve, biti dio revija i učestvovati na raznim takmičenjima ljepote. Tako da sam iskusila više segmenata tog zanimanja. Radila sam za brend Lisca, od naših kreatora ponijela sam modele Seke Martinović, Aleksandre Cicmil, Dada Jovanovića i drugih. No, u profesionalnom smislu sebe nisam vidjela u modelingu već sam odlučila završiti fakultet, a ovaj vid hobija praktikovati u slobodno vrijeme”, kaže za naš portal ova obrazovana i zgodna Baranka.

daca2Podsjetimo, Daca Marković je još 2011.godine, krasila kao Lice dana, naslovnicu Portala Analitika. Pogledajte i uvjerite se da Daca nikada ljepše i seksepilnije nije izgledala i da je pravi praznik za oči...daca5daca4daca3
Portal Analitika