Zanimljivosti

Danas je dan brzih promjena

Pred nama je dan promjena, 12. agust 2015. godine. Jedinstvenih, brzih, neočekivanih promjena koje unose radost, ushićenje i nude sjajne mogućnosti jer je Sunce u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu, ovog 28. lunarnog dana zvanog "Lotos", piše portal Lovesensa.rs.
Danas je dan brzih promjena
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ne oklijevajte, dozvolite sebi danas, 12. avgusta 2015. godine, da izađete iz svakodnevnice, da uđete u neki izazov, da otkrijete nešto što će vas oduševiti i donijeti zanos! Ovaj dan je odličan za otkrivanje budućnosti, jer je intuicija izražena, kako zbog Sunca koje je u trigonu sa Uranom, tako i zbog Mjeseca u Raku u posljednjoj četvrti. Danas je najbolji dan za preokret sudbine i treba hrabro ući u promjene i izazove koji dolaze.

Mogu se pojaviti vizije (posebno onima koji rade na sebi, svojim snovima, otkrivanju simbola, ili svojim čakrama, otvaranju energetskih centara)... Snovi mogu da otkrivaju kako prošla događanja i to iz daleke prošlosti, prošle inkarnacije, tako i budućnost. Naročitu pažnju obratite na simbole. Oni mogu doživjeti širenje percepcije, buđenje, ili duhovni rast.

Sunce u povoljnom aspektu sa Uranom, donosi (naročito osobama sa podznakom u Lavu) mogućnost da imate promjenjeni i dobar odnos sa svojim bračnim partnerom, ili da doživite uspjeh u javnosti. Oni koji su rođeni na današnji dan očekuju veće i pozitivne promjene u toku ove godine...

Mjesec u Raku pomaže u uspješnom obavljanju porodičnih poslova, kućnih aktivnosti, porodičnih problema i posebno je povoljan u noćnim satima (oko 18 i 22 sata) kada će biti u trigonu sa Saturnom. Svaka planeta posebnim stepenima znaka koji su moćni dobija posebnu, pojačanu energiju.

Mjesec će tako omogućiti u trigonu sa Saturnom da budete istrajni, uporni, energični u sprovođenju nečega što ima veliku šansu da bude uspješno... Odličan je i za rješavanje nekih starih pitanja u vezi sa domom i porodicom ili bliskim okruženjem. Tako se jaka osjećanja u Raku pod ovim tranzitom lakše kontrolišu.

Merkur u Djevici ulazi u opoziciju s Neptunom i u komunikaciji je moguća izvjesna konfuzija, nejasnoća. Budite pažljivi pri dogovorima i izbjegavajte davanje i primanje obećanja od drugih 12. i 13. avgusta. Obmane su moguće, kao i laži.

Pred ponoć Mjesec ulazi u Lava i donosi promjenu energije i raspoloženja. Bliži se mlad Mjesec u Lavu 14. avgusta, koji će biti u konjukciji sa Venerom i donijeti mnogima dobre promjene, posebno na ljubavnom planu.

Izvor: lovesensa.rs; foto: astro-portal.hr

Portal Analitika