Muzika

Festival After Beach Parties i dalje traje

Šesti festival After Beach Parties i dalje traje, na preko 15 lokacija duž domaće obale. U proteklih nekoliko sedmica održano je pregršt plažnih žurki i živih svirki, a u narednim danima nas takođe očekuju fantastični provodi, uz podršku Crnogorskog telekoma, Tuborga, Cedevite i Chipsosa, navode organizatori.
Festival After Beach Parties i dalje traje
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U srijedu, 12. avgusta na teritoriji Ulcinja nastupalu DJ Ilija Rudhaman (SandBox), DJ Milok (D’Olcinijum), DJ AngelGOj (Aquarius), DJ NewYork (Gecko). Na teritoriji Bara u Cuba Libre dolazi Morning Indian, Questo Quello ugostiće DJ Duke, Tropski bar DJ Perry a živa svirka biće organizovana na lokaiji Beach Bar kada će nastupiti Duo Trio Quatro. DJ Lacky je na lokaciji San Trope u Budvi, a na Kamenovu DJ CUnami. Rezident kotorske Havane je DJ Mitko, Marthin Klein je bukiran za Almara Beach Club Oblatno, Laza Vico u Herceg Novom na plaži Bla Bla, dok će Mladi gdin Vanja biti na šanku Verige kod Tivta.

Četvrtak, 13. avgust biće u znaku još jednog nastupa Rolanda Barthe, koji je svoj boravak u Crnoj Gori produžio, očaran domaćom prirodom, nastupiće još jednom u ljetnjem beach klubu Almara (Oblatno). Istog dana, sjajni nastup benda Makao koji je osvojio svojim repertoarom mnogobrojnu publiku biće održan na Kamenovu.

Žurke su bepslatne, i počinju oko 16 časova. Organizator festivala je Montenegro Event Agencija uz podršku Nacionalne turističke organizacije, dok je generalni pokrovitelj Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

Portal Analitika