Rukomet

Šampionke na Žabljaku bruse formu

Rukometašice Budućnosti završile su prvu sedmicu priprema na Žabljaku, gdje borave od 3. avgusta kako bi podigle formu i počele sa uigravanjem za izazove koje ih očekuju u novoj sezoni, u kojoj brane trofej Lige šampiona, osvojen u maju, na finalnom turniru u Budimpešti.
Šampionke na Žabljaku bruse formu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Izabranice Dragana Adžića svakodnevno odrađuju dva treninga - jutarnji je rezervisan za podizanje forme sa kondicionim trenerom Markom Mrakom, dok se u popodnevnom terminu, pored kondicionog dijela, radi i na rukometnim segmentima, kako bi ekipa počela sa uigravanjem za novu sezonu.

Uz igračice koje su iznijele teret prošlogodišnje sezone u kojoj je osvojen drugi trofej Lige šampiona u klupskoj istoriji, na pripremama na Žabljaku su i juniorke koje su priključene prvom timu i koje će nakon odmora koji su dobile po završetku Evropskog prvenstva u Španiji na kojem su osvojile sedmo mjesto, početi sa radom sa ostatkom tima.

Aktuelne šampionke Evrope na Žabljaku će boraviti do subote, 15. avgusta, kada se vraćaju u Podgoricu, ali na kratko, jer će od 20. do 23. avgusta učestvovati na turniru u Bukureštu.

Do početka nove sezone Lige šampiona sredinom oktobra, ”plave” će imati jake provjere i na turnirima u Skoplju  (28. avgust - 1. septembar) i u Ljubljani (4 - 6. septembar).

zrkb.me

Portal Analitika