Crna hronika

Brutalno pretučeni Jagodinac se vratio kući

Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine, koga su petorica Podgoričana brutalno pretukli prije dvije nedjelje u Budvi, u ponedjeljak se vratio kući, potvrdio je njegov brat blizanac Dragiša. Njemu su ljekari izvadili slezenu, sanirali povrede pluća i rebara. Nasilnici su uhapšeni.
Brutalno pretučeni Jagodinac se vratio kući
Portal AnalitikaIzvor

-Miroslav je trenutno na provjerama u jagodinskoj bolnici i videćemo šta će ljekari preporučiti da li da ostane ili će ga pustiti na kućno liječenje. Ljekari kažu da su njihove kolege iz Kotora odlično obavili posao i da je Miroslav zahvaljući njima ostao živ. Treba da primi vakcinu i vidjećemo dalje - kaže njegov brat Dragiša.

Miroslav je pušten u petak iz kotorske bolnice, jedan dan je proveo kod sestre u Budvi, i privatnim automobilom je dovežen u Jagodinu.

-Miroslav se jako loše osjeća i nije mu dobro. Ne može sam ni do toaleta, treba mu zdravstvena njega, priča Dragiša.

Miroslav nije suočavan sa osumnjičenim za ovo krivično djelo, koji su uhapšeni u četvrtak.

-Uhapšeni mladiću su priznali da su te večeri tukli Miroslava i njegovog poznanika iz Budve. Tužiteljka iz Kotora je preuzela slučaj. Ne znam da li im je odredila pritvor jer je djelo kvalifikovano kao nanošenje teških tjelesnih povreda, a ne kao pokušaj ubistva. Miroslav će se pridružiti njihovom krivičnom gonjenju i to ga je tužiteljka pitala - objašnjava Dragiša i dodaje da porodica Jovanović ima povjerenja u pravosudni sistem Crne Gore u pravičnost i blagovremenost suđenja. (Blic)

Portal Analitika