Društvo

Djeca iz Doma u Bijeloj u ljetnjem kampu na Halkidikiju

Jugopetrol AD je u domenu društvene odgovornosti nastavio saradnju sa Domom Mladost iz Bijele. Kao što je najavljeno od početka nagradne igre „Vozi i osvoji“, u toku je realizacija trećeg projekta društveno-odgovornog poslovanja te kompanije u vidu donacije plaćenog boravka dvadesetoro štićenika Doma Mladost od 12 do 14 godina sa dva vaspitača u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 10. do 20. avgusta, gdje će djeca imati priliku da se druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta, saopšteno je iz Jugopetrola.
Djeca iz Doma u Bijeloj u ljetnjem kampu na Halkidikiju
Portal AnalitikaIzvor

Uoči polaska na put, Jugopetrol je pomenutoj djeci uručio džeparac koji će im upotpuniti boravak u kampu.

 „Veliko nam je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Domom „Mladost“ i što djeca imaju priliku da dožive jedinstveno životno iskustvo odlaskom u ljetnji kamp na Halkidikiju. Jugopetrol AD je ovoj djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, gdje će djeca sigurno uživati, steći nove prijatelje i neprocjenjiva životna iskustva“, rekao je tom prilikom Pavle Radulović, komercijalni direktor Jugopetrol AD.

Ljetnji kamp na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. godine od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta. Kamp kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.

Podsjećamo da je prošle godine u istom periodu boravilo dvadesetoro štićenika u pomenutom kampu, a tome je prethodila i Jugopetrolova poklon predstava „PINOKIO“ u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice.

 

 

Portal Analitika