Region

Poginulo dvoje djece u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane

U saobraćajnoj nesreći na autoputu u blizini Krnjeva kod Velike Plane danas je poginulo dvoje djece, a deset osoba je povrijeđeno, saopštila je Policijska uprava Smederevo.
Poginulo dvoje djece u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane
Portal AnalitikaIzvor

U udesu je učestvovalo šest vozila, a do nesreće je jutros, tako što je putničko vozilo "fijat", koje se kretalo srednjom trakom iz pravca Niša prema Beogradu, udarilo automobil "BMV". Ova vozila imala su beogradske registarske tablice.

Nakon toga su se oba vozila zaustavila u zaustavnoj traci, prenosi Tanjug.

Vidjevši da je došlo do sudara, vozač vozila "tojota" njemačkih registarskih oznaka, koji se kretao iza njih, usporio je kretanje, Međutim, njega je sustigao i udario autobus makedonskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na liniji Gostivar - Beč.

Od siline udara, "tojota" se okretala po putu i zaustavila se u zaustavnoj traci, dok je autobus nastavio kretanje i udario u automobil "krajsler" bugarskih registarskih oznaka, usled čega je "krajsler" udario u vozilo "BMV" poljskih registarskih oznaka, koje se kretalo ispred njega.

Dvoje dece (2008. i 2015. godište) iz vozila "tojota" su umrla u bolnici u Smederevu, dok je deset osoba iz ostalih vozila, od kojih četvoro djece, teže i lakše povrijeđeno.

 

MINA

Portal Analitika