Fudbal

Roma završila još jedan veliki posao

Rukovodstvo Rome se uopšte nije šalilo kada je početkom prijelaznog roka najavilo da će napraviti najjači tim u novijoj istoriji! Poslije završenih transfera Edina Džeka i Mohameda Salaha, uprava rimskog kluba dogovorila je još jedan transfer, pravo iz Pariza - Lukasa Dinjea!
Roma završila još jedan veliki posao
Portal AnalitikaIzvor

Roma je tako riješila još jedan gorući problem i dovela polivalentnog beka, koji se podjednako dobro snalazi na obje strane terena! 

Kako Sport Italija saznaje, Dinje će na medicinske preglede doći već u poneđeljak, nakon čega bi trebalo da se i ozvaniči saradnja. Roma će francuskog internacionalca dobiti prvo na jednogodišnju pozajmicu vrijednu 1.500.000 eura, a potom će imati obavezu da igrača kupi za 16.500.000 eura. 

Interesantno, Rudi Garsija će ponovo sarađivati sa Dinjeom, pošto su zajedno radili i u Lilu u periodu od 2011. do 2013. godine. 

Roma je istovremeno povukla i jedan veliki potez kojim je najavila pravu čistku u klubu - iz tima su odstranjeni Daglas Maikon i Ešli Kol, pa se pretpostavlja da će pomenuti dvojac vrlo brzo otići i karijere nastaviti u MLS ligi ili arapskim zemljama. Istovremeno, iz kluba je najavljeno da neće odustati od mogućnosti da dovede i Adrijana Koreiju iz Barselone, uprkos spekulacijama da će Brazilac potpisati novi ugovor sa šampionom Evrope. 

Portal Analitika