Fudbal

Venger dobio zeleno svijetlo za kupovinu napadača Reala!

Na Emirejtsu punih 11 godina čeka se generacija koju će Arsen Venger pretvoriti u šampionski tim, a sve se čini da bi agonija navijača Arsenala mogla da se pretvori u pravu radost, posebno ako Profesor u London dovede napadača vrhunskog kova.
Venger dobio zeleno svijetlo za kupovinu napadača Reala!
Portal AnalitikaIzvor

A kako stvari stoje, u Arsenalu su konačno shvatili da bez velikih ulaganja nema ni velikih trofeja. Zato je Arsen Venger dobio sljedeće instrukcije - razbij kasu, obori sve klupske rekorde i dovedi Karima Benzemu! 

Godinama unazad je između Tobdžija i francuskog golgetera bilo mnogo koketiranja, ali izgleda da više nema vremena za prazne priče, pošto je Arsenal spreman da ponudi Realu rekordnih 63.500.000 eura i neđeljnu platu koju niko nikada nije imao - 210.000 eura.

Britanski mediji pišu da bi Benzema bio posljednji šraf u jednoj novoj, moćnoj i kompleksnoj mašineriji Arsenala u novoj sezoni, a sada ostaje da se vidi kako će Real reagovati na ovakve „provokacije“. 

Arsenal u ovom trenutku ima samo Olivijea Žirua kao jedinog pravog, klasičnog golgetera, a posljednjih godina Venger je konačno malo „olabavio“ ruku, pa je tako Mesuta Ozila platio 50.000.000, a Aleksisa Sančeza 42.500.000 eura, koji drže sadašnje rekorde. 

Portal Analitika