Muzika

ABP: Fantastičan vikend uz DJ Denes Deen i Who See!

Predstojeći vikend će u okviru festivala After Beach Parties posjetiocima ponuditi raznovrsne programe, a najveću pažnju privući se žive svirke i specijalni nastupi evropskih DJ imena.
ABP: Fantastičan vikend uz DJ Denes Deen i Who See!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Austrijski DJ Denes Deen će gostovati u subotu, 8. avgusta na Kamenovu. Istog dana očekuje nas svirka na sastava Beetange Live na D'Olcinjumu u Ulcinju, a od mnogobrojnih nastupa izdvajamo i LuckyDee na lokaciji Galija u Budvi i Marthin Klein na Almari u Tivtu (Oblatno).

Preko 12 god Dennes Deen je jedan od najvažnijih Dj-eva noćnog života Beča, vrteći Deep & Sexy Tech-house. Svojim specijalnim zvukom uvijek smješta sebe u samo srce njegove publike. Dennes Deen jedan od najbukiranijih DJ-va Austrije i omiljen DJ već neko vrijeme. Na početku karijere, njegovi setovi su odisali tehno  zvukom, nakon čega je počeo eksperimentisati najfinijim house tonovima nalazeci svoj specijalni stil koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dennes Deen je individualac koji živi, voli i stoji 100% iza svog životnog stila,i  ta autentičnost mu je donijela siguran put ka uspjehu.

Pored mnogo gigova, on uspjesno radi na svojim izdavačkim radovima. Sa svojim buvšim studio-partnerom vec je izdavao za Marco Baileys izdavačku kuću MB Elektronics kao i  Philipp Straubs Label Titanium. Kroz tu saradnju 2006 godine  sa Titanium, Dennes dobija ponudu da radi remixe za vlasnika izdavačke kuće koje je objavio na  Deep Dishs (Dubfires) label Yoshitoshi. Šta će sve uraditi i postići u budućnosti ne znamo sa sigurnošću ali smo sigurni da ćemo jos dosta vremena čuti za njega.

Who See klapa će ove godine u okviru festivala nastupiti u nedjelju, 9. avgusta, dok će na Kamenovu biti održan specijalni nastup koji će pripremiti DJ Nigel Stately. Bend Makao koji je prepoznatljiv po fenomenalnim svirkama je u nedjelju na Almari, dok je Mlad gospodin Vanja na Verigama u Tivtu. DJ Goju je na D'Olcinijumu.

Sponzori vikend izdanja u okviru After Beach Parties festivala su Crnogorski telekom i Tuborg. Generalni pokrovitelj je Ministarstvo održivog razvoja i turizma. Svi programi su besplatni i počinju oko 16 sati.

Portal Analitika