Društvo

Fudbalske utakmice i Lake fest pratiće policijske kamere

Uprava policije najavila je da će snimati javna okupljanja u Podgorici i Nikšiću od 8. do 16. avgusta.
Fudbalske utakmice i Lake fest pratiće policijske kamere
Portal AnalitikaIzvor

"Policijska kamera pratiće dešavanja uoči, tokom i nakon fudbalske utakmice između Zete i Petrovca, koja će biti odigrana na stadionu Trešnjica u Golubovcima, u subotu, 8. avgusta, u 17.30 sati. Snimanje će se vršiti od 16.30 do 20 sati", saoptšeno je iz Uprave policije.

Takođe, pod budnim okom policijske kamere biće i fudbalska utakmica između Iskre iz Danilovgrada i Dećića iz Tuzi, koja će biti odigrana istog dana na stadionu FK Mladost na Starom aerodromu u Podgorici.

Utakmica počinje 17.30 sati, dok će se snimanje vršiti od 16.30 do 20 sati. Kamera će pratiti i dešavanja prije, tokom i nakon fudbalske utakmice između Sutjeske iz Nikšića i Mladosti iz Podgorice, koja će, iako je bila najavljena za subotu, biti odigrana na gradskom stadionu u Nikšiću, u nedjelju, 9. avgusta, sa početkom u 17.30 sati. Policija će snimati dešavanja u Nikšiću od 16.30 do 22.30 sati.

Policija će pratiti i muzičku manifestaciju "Lake fest“, koja će biti održana u Nikšiću od 11. do 16. avgusta 2015. godine, i to na dvije lokacije: u ulici Radoja Dakića, na platou pored Doma revolucije, 11, 12. i 13. avgusta, od 18 do jedan sat i na prostoru pored jezera Krupac, 14, 15. i 16. avgusta, od 18. do tri sata.

Policijski službenici će pratiti dešavanja na ovoj manifestaciji svih šest dana u navedenim vremenskim intervalima.

Portal Analitika