Politika

AĆIMOVIĆ: Ne plašim se odgovornosti i obaveza

Novoizabrana predsjednica Opštine Herceg Novi Nataša Aćimović poručila je da ne osjeća strah od odgovornosti i obaveza koje su pred njom.
AĆIMOVIĆ: Ne plašim se odgovornosti i obaveza
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nakon izbora za predsjednicu opštine, 32-godišnja Nataša Aćimović je dala i prvu izjavu medijima, koji su se prvo interesovali koji joj je bio motiv da prihvati čelnu i tako odgovornu funkciju, prenosi Radio Jadran.

"Motivisalo me to što želimo da napokon učinimo ovaj grad pravim mjestom za život, kvalitenim gradom. Motivisalo me je i to da sprovedemo program Izbora koji je započet i da u tome istrajemo", kazala je kratko Aćimović.

Na pitanje šta će prvo preduzeti u lokalnoj upravi, s obzirom da je nova u javnom i političkom životu i da nije imala iskustva, za većinu je nepoznata ličnost, nova predsjednica je odgovorila da će se sada svi upoznati.

"Ono što je prioritet jeste interno sistematizacija unutar opštine, a eksterno Herceg Novi-evropska prijestonica kulture", istakla je ona.

Na zamjerke opozicije da nema dovoljno iskustva na rukovodećim mjestima, da neće uspjeti da vodi tim od 300 ljudi i na pitanje novinara da li se plaši, Aćimović je rekla da se plaši odgovornosti i obaveza.

"Imaću tim stručnih ljudi. Tu smo da radimo zajedno. Imam radnog iskustva (DD Max, Alternativa medica i A.M Montenegro) i odlične organizatorske sposobnosti. Sigurna sam u sebe i u tim koji ću formirati", poručila je Aćimović, dodajući da do sada nije pripadala nekoj političkoj opciji, ali da je bila uključena u predizbornu kampanju Izbora.

Izvor i foto: Radio Jadran 

Portal Analitika