Muzika

Obala fest privukao mnogobrojne posjetioce

Prvo veče drugog po redu Obala festa u Danilovgradu je privuklo mnogobrojne posjetioce, saopštili su organizatori.
Obala fest privukao mnogobrojne posjetioce
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tako su se poslije tonskih proba oko 21:15 na binu popeli Dragan, Dražen i Ivan iz benda Krug, uz pratnju Ognjena Gvozdenovića, koji su u poslednji čas "uskočili" umjesto benda Stilersi, koji iz objektivnih razloga nijesu bili u mogućnosti da prisustvuju. Svirao se domaći i strani rokenrol koji je prepuni ambijent kafića Obala podigao na noge.

Nakon toga se na oduševljenje prisutnih pojavio podgorički hip-hop dvojac Džej Džej Okoča koji su u 45 minuta nastupa iskoristili priliku da, između ostalog, predstave nove pjesme.

Uvertira u nastup glavne zvijezde večeri, MC Sajsi je bio njen producent i DJ BKO koji je na svojevrstan način razgalio prisutne.

Onda je na red došla i Ivana aka MC Sajsi koja je napravila pravi spektakl. Oskudno odjevena, u korsetu, Sajsi je opravdala ulogu seksi zavodnice, ali i velikog šoumena. Sat i dvadeset minuta bez prekida popularna hip-hoperka je skakala, đuskala, pjevala najveće hitove. Tako su se nizale pjesme kao što su "Mama", "Pokvarenica", "Nadrkano hodanje", "Ono kao Vau", "Daleko je Dizni", "Wu tange" i mnoge druge.

U pratnji svoje sestre, MC Tijane Rašić, koja je i ovaj put bila na visini zadatka, Sajsi je pokazala zašto je s pravom jedno od najjačih imena regionalne hip hop scene.

Nakon zvijezde večeri publiku je do ranih jutarnjih sati zabavljao DJ Boris Kuzman.

Iz organizacije su vidno zadovoljni posjetom.

"Posjećenost je na nivou prošle godine. Kao što vidite kafić je pun do poslednjeg mjesta, tako da smo u principu zadovoljni", kazao je organizator Damir Ibišević.

Portal Analitika