Turizam

Avgust u hotelu „Regent“ u znaku gastronomije i muzike

Prva puna ljetnja sezona u hotelu Regent Porto Montenegro protiče uz brojne ponude a „potpis“ boravka u hotelu nosi bogata gastronomska „razglednica“, saopštila je PR i Marketing menadžer tog hotela Elena Ljiljanić.
Avgust u hotelu „Regent“ u znaku gastronomije i muzike
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Glavni nosilac gastronomske priče ovog ljeta u Regentu je Meni za degustaciju od 4 ili 6 gangova koji daju omaž južnom Jadranu. Pored menija za degustaciju, predlog kulinarskog tima su mediteranska šišarka sa kozicama, morski jež i Sen Žak školjke, San Pjer file - kao neke od kulinarskih remek djela koja se mogu degustirati. Kulinarski tim kreira ukusnu razglednicu ovog podneblja kroz neprevaziđenu kombinaciju šampanjca i ostriga u Gourmet Corneru koja je u ponudi u popodnevnim časovima“, istakla je Ljiljanić.

Da se Regent Porto Montenegro istakao svojom kvalitetnom gastronomijom, svjedoči i činjenica da je britanski Harper's Bazaar u svom septembarskom broju, u kojem na tri stranice opisuje Crnu Goru kao novu luksuznu destinaciju, proglasio Regentovu gastro ponudu najboljim izborom na crnogorskoj obali.

„Džez večeri su i dalje sinonim za petak veče u Library Baru dok je svaka nedjelja u avgustu rezervisana za degustaciju vina koju vodi glavni somelije hotela Regent od 19:30 do 20:30 časova“, dodaje Ljiljanić.

Regent Porto Montenegro će biti domaćin koncerta pod nazivom “Music at sea” koji organizuju Muzička škola i NVO Ars Praesentia iz Tivta, a u sklopu projekta Međunarodnih duvačkih radionica.

Koncert je otvoren za javnost, i svi ljubitelji klasične muzike su pozvani da uživaju u izvođenju umjetnika, članova beogradske filharmonije, u ambijentu Italian Gardena, 23. avgusta u 21 čas.

Regent Porto Montenegro je avgust započeo obilježavanjem svoje prve godišnjice. Regent je svoja vrata otvorio gostima prvog avgusta 2014. godine i u toku dvanaest mjeseci rada pobrao dvanaest nominacija i nagrada za besprekornu uslugu.

Portal Analitika