Kultura

Pet filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa

Na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa u Budvi od 6. do 12. avgusta je pet filmskih naslova: "Nemoguća misija - Otpadnička nacija", "Malci", "Fantastična četvorka", "Tajne Vatikana" i "Gradovi na papiru".
Pet filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega promet bioskopa
Portal AnalitikaIzvor
misijaNemoguća misija - Otpadnička nacija

Sala 1 / radnim danima: 22:00; vikendom: 13:10, 22:00

Sala 2 / radnim danima: 15:30, 20:30; vikendom: 15:30, 20:30

Početak prikazivanja filma: 30. jul

Glumci: Tom Kruz, Sajmon Peg, Džeremi Rener, Rebeka Ferguson

Režiser: Kristofer Mekuari

("Mission: Impossible Rogue Nation", SAD/2015, 130 min, akcija, triler)

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata - Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada. Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sad.

malciMalci

Sala 1 - 3D / radnim danima: 18:00, 20:00; vikendom: 18:00, 20:00

Sala 2 - 3D / radnim danima: 15:00; vikendom: 11:00, 13:00, 15:00

Početak prikazivanja filma: 9. jul

Glumci: Pijere Kofan, Stiv Karel, Sandra Bulok, Džon Ham, Hirojuki Sanada, Kris Reno

Režiser: Pjere Kofan, Kajli Balda

("The Minions", SAD/2015, 94 min, animirani)

Stalno neuspješni u zadržavanju svojih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali u depresiju.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vjekovima i uvijek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti-reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slediti. Ovaj trio će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O'Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-tih, a završiće u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrjebljenja.

fantasticnaFantastična četvorka

Sala 1 / radnim danima: 15:50; vikendom: 11:00, 15:50

Sala 2 / radnim danima i vikendom: 17:00, 19:10, 21:30

Početak prikazivanja filma: 6. avgust

Uloge: Majls Teler, Kejt Mara, Majkl B. Džordan

Režija: Džoš Trank

("Fantastic Four", SAD/2015, 106 min, akcija, naučna fantastika)

Još jedan dugoočekivani hit Marvelovih superheroja stiže u sale svih svjetskih bioskopa.

Jedna od najpopularnijih franšiza superheroja dobija "reboot", odnosno ponovni početak sa potpuno novom postavkom glumaca i reditelja. Tim od četvoro ljudi biva teleportovan u alternativni univerzum gdje njihova fizička forma mijenja u srži i oni dobijaju nove sposobnosti. Sada moraju da nauče da ih koriste i rade kao tim kako bi spasili Zemlju od zajedničnog neprijatelja.

vatikanTajne Vatikana

Sala 3 / radnim danima: 23:10; vikendom: 13:30, 23:10

Početak prikazivanja filma: 6. avgust

Glumci: Olivia Tejlor Dadli, Majkl Penja, Džajmon Hunsu, Dagrej Skot

Režiser: Mark Neveldin

("The Vatican Tapes", SAD/2014, 91 min, horor, triler)

Otkrijte tajne Vatikana u novom horor trileru.

Zastrašujuća priča dvadesetsedmogodišnje djevojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe, dovodeći ih do smrti ili ozbiljnih nesreća. Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposjednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne satanističke sile su moćnije nego što oni zamišljaju.

gradoviGradovi na papiru

Sala 3 / radnim danima: 18:10; vikendom: 11:10, 18:10

Početak prikazivanja filma: 23. jul

Glumci: Net Vulf, Kara Delavinj, Halston Sejdž

Režiser: Džejk Šrajer

("Paper Towns", SAD/2015, 109 min, avantura, romantični/ljubavni)

"Gradovi na papiru" je priča u čije je središte smješten Kventin (Net Vulf, koga se sjećamo iz filma "Krive su zvijezde"), maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo (Kara Delavinj) još od kada je bio dijete.

Nakon što ga povede u avanturu kroz njihov rodni grad, Margo odjednom nestaje, ostavljajući za sobom tajanstvene tragove koje Kventin mora da dešifruje. Potraga za njom vodi njega i njegove duhovite prijatelje na uzbudljivo putovanje koje je u isto vrijeme i smiješno i dirljivo. Na kraju, da bi Kventin pronašao Margo, mora i sam da shvati šta su pravo prijateljstvo i prava ljubav.

Portal Analitika