Politika

BAŽDAR: Situacija u Novom kao Nušićeva komedija

„Poslije decenijskog ekonomskog devastiranja Herceg Novog od strane državnog DPS režima,sada je na sceni besprizorna lokalna politička igra koja liči na Nušićevu komediju.Nikada ranije nisu politički život Novoga uređivali ljudi sa manje integriteta,manje znanja i istinske volje da doprinesu napretku“, ocijenjeno je iz hercegnovskog PZP-a.
BAŽDAR: Situacija u Novom kao Nušićeva komedija
Portal AnalitikaIzvor

„Zagrljaj Radovićevog IZBOR-a i Radovićevog DPS-a je sada oličenje svega onoga protiv čega su građani Novoga glasali krajem 2014.godine“, kaže Milovan Baždar predsjednik OO PZP-a Herceg Novi.

Funkcija predsjednika Opštine je, kako je dodao,  svedena na ulogu marionete,kojom će upravljati lokalni igrači i njihovi interesi.

„Juče je to bio Nikša Gojković, sjutra će to biti neka anonimna osoba čije ljudsko i profesionalno iskustvo ne nudi bilo kakve argumente za predsjedničku funkciju.Zaista je nevjerovatno u kojoj mjeri koalicija IZBOR-DPS misli da se može poigravati sa zdravim razumom svojih sugrađana. Realnost Novoga su sada stečajevi nekadašnjih giganata (Jadransko brodogradilište, HTP Boka) i  ekonomsko beznađe,a u Opštini nepotizam i zapošljavanje bez konkursa i stvarnih potreba. Zato ih pozivamo da prestanu rušiti dostojanstvo svih nas i da skrate mandat skupštinskom sazivu radi održavanja vanrednih lokalnih izbora.To je jedini način da se ova besmislena politička farsa zaustavi“, zaključio je Baždar.

Portal Analitika