Ostalo

RADULOVIĆ: Očekujem dobro vrijeme na 100 metara kraul

Na Svjetskom prvenstvu u Kazanju u srijedu će u disciplini 100 metara kraul nastupiti crnogorski reprezentativac Boško Radulović.
RADULOVIĆ: Očekujem dobro vrijeme na 100 metara kraul
Portal AnalitikaIzvor

''Očekujem da popravim rezultat jer smo se dosta spremali, ipak je ovo Svjetsko prvenstvo. Bazen je jako dobar, očekujem od sebe da isplivam dobro vrijeme. U mojoj disciplini učestvuje preko 100 takmičara, kraul je u ovoj dužini najinteresantnija trka, svi je takmičari favorizuju. Lijepo je trenirati u ovom ambijentu, ostali sportisti su druželjubivi, nijesu uobraženi '', kazao je Radulović.

Trener Danijela Franeta vjeruje da Boško može do B olimpijske norme.

''Boško je stvarno mnogo napredovao posljednjih godinu dana. Nezahvalno je bilo govoriti o njegovim dometima u vremenu kad je bio kod mene, i dokle su njegove granice. Drago mi je da je posljednjih godinu dana plivao u Vojvodini kod trenera Beretića, kod koga sam ja završila. Mislimd a bi on mogao sjutra da ispliva svoja najbolja vremena, što mu od srca želim. Ono što je najbintije je da se približi B olimpijskoj normi, da postane najuspješniji Crnogorac, da sebi obezbijedi wild card'', istakla je Franeta.

Kvalifiakcije u ovoj disciplini počinju u 8 sati i 40 minuta, a Boško se nalazi u četvrtoj grupi. Njegovo najbolje vrijeme u toj disciplini je 53.31 sekunda.

Portal Analitika