Muzika

Rasprodate karte za Wacken Open Air 2016

Ovogodišnje izdanje najvećeg svjetskog metal festivala Wacken Open Air, koji se održava u istoimenom selu u Njemačkoj, obilježili su ekstremi: 145 litara kiše po metru kvadratnom, bare blata duboke do koljena, 160 sati live muzike i gosti iz preko 30 zemalja.
Rasprodate karte za Wacken Open Air 2016
Portal AnalitikaIzvor

Sad već tradicionalno, karte za sljedeće izdanje festivala već su rasprodate za manje od 24 sata, što je jedanaesti put da je festival kompletno rasprodat. Prvih 45.000 karata rasprodato je u roku od dva sata nakon početka pretprodaje, a i preostalih 30.000 karata je brzo "planulo".

Wacken Open Air 2016 održaće se od 4. do 6. avgusta sljedeće godine, a bendovi koji su do sada potvrdili gostovanje su: Blind Guardian, Ministry, Steel Panther, Eluveitie, Dragonforce, Callejon, Axel Rudi Pell, Legion of the Damned, Orden Organ, Orphaned Land, Borknagar, Eskimo Callboy, Henry Rollins, Therion, Unisonic, Kylesa i Pyogenesis. Dodatna imena bendova koji će se pojaviti na sljedećem izdanju čuvenog festivala biće objavljena u septembru, tokom Hamburg Metal Dayz festivala.

(nocturnemagazine.net)

Portal Analitika