Politika

Vladimir Božović na čelu FOM SDP Bar

Vladimir Božović na sinoć održanoj sjednici Foruma mladih SDP Bar jednoglasno je izabran za vršioca dužnosti predsjednika FOM SDP Bar, saopšeno je iz SDP-a.
Vladimir Božović na čelu FOM SDP Bar
Portal AnalitikaIzvor

U radu i odlučivanju na sjednici Opštinskog odbora FOM SDP Bar je učestvovalo preko 60 barskih forumaša.Pored članova OO FOM SDP Bar sjednici je prisustvovao, u svojstvu gosta, predsjednik OO SDP Bar Dragan Vojvodić.

Ovom prilikom novoizabrani v.d. predsjednik FOM SDP Bar Vladimir Božović je poručio da će barski Odbor mladih biti rukovođen istinskom i prepoznatom socijaldemokratskom politikom koja je posljednjih 25 godina istrpila razna iskušenja i ostala vremenom potvrđena. „Ovoliko prisustvo na večerašnjoj sjednici najbolje potvrđuje da su Barani uvijek bili na pravoj strani i da nas ništa ne može zaustaviti niti oslabiti. Radićemo u interesu građana Bara, posebno mladih. Naš Odbor je otvoren za sve i biće prostora za sve koji žele udružiti sa nama snage za još jači SDP i stabilniji, prosperitetniji Bar.“ poručio je Božović.

Sa sjednice je poslata poruka svim članovima da ne budu izmanipulisani za potrebe ostvarenja ličnih želja i ambicija bivših članova, već da aktivno učestvuju u snaženju socijaldemokratske ideje i Socijaldemokratske partije Crne Gore.

     

Portal Analitika