Muzika

U Danilovgradu sjutra počinje Obala fest

Muzički festival Obala fest 2015, zabilježiće drugo izdanje u istoimenom danilovgradskom lokalu 5. i 6. avgusta. Program obje večeri počinje u 21 čas, a ulaz je besplatan, saopštili su organizatori.
U Danilovgradu sjutra počinje Obala fest
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„U predivnom ambijentu lokala „Obala“ koji se nalazi pokraj rijeke Zete u dvije večeri festivala predstaviće se pregršt domaćih i regionalnih izvođača, dok će glavne zvijezde biti MC Sajsi i Sivilo“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Tako će 5. avgusta nastupiti: Bend Stilersi – domaći rok, Džej Džej Okoča - hip hop, Sajsi mc - hip hop – elektro i DJ BKO DJ Boris Kuzman – house.

Već sljedećeg dana nastupiće: Bend Ani i Bo - domaći pop-rok, Bend Magic Twins - domaći rok, Sivilo - hip hop, DJ Be Real - hip hop –r’n’b i DJ Mil - house fluid drum.

MC Sajsi (Ivana Rašić) važi za prvu damu hip hopa na regionalnoj sceni. Proslavila se iskrenim rimama, koje na ironičan način govore o društvu u kojem živimo. Pjesma “Mama” joj je donijela vrtoglav uspjeh, a nastavile su da se nižu hitovi poput: “Pokvarenica”, “Nadrkano hodanje”, “Ono kao Vau”, “Daleko je Dizni” i mnoge druge.

“Uzbuđenje je preovlađujuća emocija kada su nastupi u pitanju, jer svaka bina je drugačija, uvijek postoji faktor iznenađenja, i to je ono što ovaj posao čini dinamičnim. Volimo da nastupamo u Crnoj Gori jer je atmosfera na nastupima vrela. Do sada smo nastupali u Nikšiću i Podgorici i jedva čekamo da vidimo Danilovgrad”, kazala je Sajsi pred nastup na Obala festu, dodajući da neće biti gostiju, te da ćemo na nastupu imati priliku da čujemo nove pjesme, neke stare u novom ruhu i par prastarih bisera, kao što su "Wu tange".

Sivilo (Balša Krkeljić), naš poznati hip hoper, je nedavno predstavio novi singl "Ljubav se uči". Sivilov je sa ovim singlom došao do sredine svog projekta "Ljeto kada su me krunisali" gdje svake srijede premijerno plasira po jednu svoju pjesmu. Osim novih pjesama kao što su "Sivilo feat. Ceca”, "No. 1", Sivilo će u Danilovgradu predstaviti i dobro poznate hitove kao što su “Mala”, “Sam protiv svih”, “Više od drugova”…

Podršku festivalu su pružili Centar za kulturu Danilovgrad i Turistička organizacija Danilovgrad.

 

Portal Analitika