Zabava

Razvodi se jedan od najskladnijih poznatih parova

Nakon 13 godina zajedničkog života, pjevačica Gven Stefani (45) i frontmen grupe "Bush", Gavin Rozdejl (49) riješili su da okončaju svoj brak.
Razvodi se jedan od najskladnijih poznatih parova
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iako su i ranije svjetski mediji pisali o navodnom razvodu ovog pjevačkog para, Gven i Gevin su sada definitivno riješili da na svoju ljubav stave tačku.

- Donijeli smo zajedničku odluku o sporazumnom razvodu. Nećemo više živjeti pod istim krovom, ali ostaćemo u dobrim odnosima zbog naše troje djece, kako bi oni rasli u srećnom i zdravom okruženju - objasnio je slavni par.

Preman navodima, Gven posjeduje bogatstvo od 72 miliona eura, dok Gevin ima 32 miliona eura. Ovaj pjevački par nije potpisao predbračni ugovor, na osnovu koga se, ako dođe do razvoda, imovina koja je stečena tokom zajedničkog života dijeli na pola.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se piše o njihovom navodnom razvodu. Godine 2004. portali "Gossip Cop" i "RumorFix" pisali su kako je pjevačica saznala da Gevin ima ćerku Dejzi Lav iz veze sa Perl Lav, što je potvrdio test očinstva.

Onda je 2010. godine Kortni Lav rekla voditelju Hauardu Sternu u njegovoj radio emisiji kako je imala aferu sa Gevinom dok je bio oženjen sa Gven, što mu je Gven tada oprostila.

Gven Stefani i Given Rozdejl su u braku od 2002. godine, i imaju tri sina Kingstona (8), Zumu (6) i Apola (1).

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika