Fudbal

Janko Simović potpisaće novi ugovor sa FK Budućnost

Posljednjeg dana prelaznog roka Budućnost će dobiti najveće pojačanje za sljedeću sezonu – Janko Simović potpisaće u prijepodnevnim satima novi jednogodišnji ugovor sa ,,plavima”.
Janko Simović potpisaće novi ugovor sa FK Budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Visoki štoper zapravo ostaje u podgoričkom timu, iako je nedavno napustio ekipu na pripremama na Zlatiboru. Tada se sa čelnicima kluba nije dogovorio oko produženja saradnje. Ali, nova runda pregovora urodila je plodom. Budućnost će zadržati najboljeg fudbalera u prošlom šampionatu.

- Mislim da je ovo najbolje rješenje za mene. Drago mi je što ostajem u Budućnosti. Vjerujem da ću dobrim partijama pomoći ekipi da napravi dobre rezultate. Ciljevi kluba su uvijek najveći. Nijesam se vratio da se borim za treće ili četvrto mjesto, već za prvo. Imamo snage da naredne sezone osvojimo makar jedan trofej – rekao je za ARENU Simović.

Nekadašnji fudbaler Dinamo Kijeva imao je nekoliko ponuda iz inostranstva. Posljednja je stigla od albanskog Lačija.

- Nijesam više htio da čekam inostrani angažman, a Lači sam odbio zbog dužine ugovora. Poznajem sve momke iz Budućnosti, sa njima sam igrao prošle sezone i neće mi trebati adaptacija. Nadam se da će ovo biti uspješna godina za nas – ističe Simović.

Simović nije dovršio pripreme za Zlatiboru, ali je upoznao neke od novih saigrača.

- Stigli su novi momci, konkurencija je jača. Dok sam bio u timu jako dobro se radilo. Nema razloga da tako ne budu i ubuduće. Zajedničkim snagama potrudićemo se da nas prate zapažene igre i rezultati – zaključio je Simović.

Portal Analitika