Muzika

Po dvije karte Nemanji i Đorđu za nastup Fed Le Granda u Top Hill-u!

U diskoteci Top Hill, u srijedu 5. avgusta, u okviru "Super Star" večeri nastupiće svjetski poznati di-džej Fed Le Grand.
Po dvije karte Nemanji i Đorđu za nastup Fed Le Granda u Top Hill-u!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Portal Analitika u saradnji sa Top Hill-om nagradili su čitaoce našeg portala sa dva puta po dvije karte za nastup Fed Le Granda.

Nemanja Orlić i Đorđe Krstić dobitnici su karata za pomenuti nastup.

"Flying Dutchman" kako ga često zovu, svojim hitom "Put your hands up for Detroit" ušao je na velika vrata u svijet mejnstrim scene. Međutim, on je neko ko voli da eksperimentiše i sa malo undergroud, minimal tech-zvukom, i to radi podjednako dobro kao što pravi hitove.

Na albumu prvijencu "Output", dokazao je kako moćno može da zvuči kombinacija hip hopa, fanka i densa, sa imenima kao što su Rob Birč (Stereo Mc's) Will.I.Am, Mič Kraun, Ajda Kor i mnogi drugi.

Madona ga je lično zamolila da uradi remiks za njen hit "Give it to me", a ujedno je njegovu muziku koristila i za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje.

Karte za nastup Fed Le Granda već su u prodaji i mogu se kupiti po cijeni od 15 eura, dok će njihova cijena na dan nastupa iznositi 20 eura.

Portal Analitika