Abiznis

Regent Porto Montenegro spaja Crnu Goru i Austriju

Regent Porto Montenegro je nedavno bio mjesto sastanka Zorana Klikovca, direktora Srednje ugostiteljske škole „Sergije Stanić“ iz Crne Gore, Tomasa Dušana (Thomas Doushan), direktora škole „College for Tourism“ iz Austrije i Majkla Poša (Michael Posch), direktora hotela Regent Porto Montenegro, koji su uspješno sklopili ugovor o budućoj saradnji.
Regent Porto Montenegro spaja Crnu Goru i Austriju
Portal AnalitikaIzvor

Saradnja je inicirana u cilju integrisanja programa dvije ugostiteljske škole kroz obezbjeđivanje platforme za usvajanje praktičnih vještina. Delegacije škola posjetiće jedna drugu kako bi temeljnije radile na konačnom cilju- uspostavljanju programa za razmjenu studenata koji će povezati učenike iz Crne Gore i Austrije i pomoći im da podijele svoja iskustva i prakse sa budućim kolegama.

“Regent Porto Montenegro je dio akcije koja ima za cilj edukovanje mladih ljudi koji izaberu ugostiteljstvo za svoj životni poziv. Jako je važno da postoji platforma za usavršavanje mladih ljudi; radujemo se što će Regent Porto Montenegro poželjeti dobrodošlicu učenicima ugostiteljskih škola iz Crne Gore i Austrije koji će svoje prve profesionalne korake u ugostiteljstvu napraviti upravo kod nas“ izjavio je Majkl Poš, direktor hotela.

Portal Analitika