Abiznis

Milić sjutra u Milanu

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Srđan Milić, boraviće sjutra u Milanu, gdje će na poziv Mreže evropskog konsaltinga (NetEC), imati susrete koje organizuje ta institucija.
Milić sjutra u Milanu
Portal AnalitikaIzvor

NetEC je, kako je saopšteno iz SNP-a, veoma značajna i uticajna konsalting organizacija u Evropi sa sjedištem u Briselu, koja pruža pomoć, podršku i usluge vezano za sve informacije o trgovini, industriji, ribarstvu, akvakulturi i poljoprivredi.

„Imajući u vidu mnogobrojne sličnosti Crne Gore i Italije, pogotovu kada se radi o kvalitetu i valorizaciji proizvoda u domenu ribljeg fonda i riblje hrane, NetEC je organizovao brojne sastanke u Milanu, prije svega sa zamjenikom predsjednika Federpesca, glavne Asocijacije ribarstva u Italiji, Luigiem Gianniniem, kao i sa predstavnicima generalnog Direktorata Evropske komisije (EK) za pomorstvo i ribarstvo“, dodaje se u saopštenju.

Milić će, kako je najavljeno, razgovarati i sa predstavnicima najvećih udruženja iz oblasti ribarstva koja imaju predstavništva u Briselu, kao i sa rukovodiocem Centra za razvoj ribolova u Toskani – CESIT, Robertom Manaiom.

Portal Analitika