Fudbal

A od kuma Ronalda – ostrvo!

Za fudbal nije bio previše talentovan, ali je za bisnis rođen. Vrteći ploče na portugalskim plažama zaradio je dovoljno novca da otvori kafić, sasvim slučajno ušao u fudal, a danas je 49-godišnji Žorž Mendeš jedan od najuticajnijih ljudi u svijetu bubamare.
A od kuma Ronalda – ostrvo!
Portal AnalitikaIzvor

Stoga i ne čudi što, iako nije "tjerao loptu" sa velikim uspjehom, njegovo vjenčanje sa dugogodišnjom saputnicom Sandrom Barbosa izaziva toliku pažnju.

Tako smo mogli da saznamo da će se crkvena ceremonija obaviti u Sao Žoao Batista crkvi u naselju Foz u Portu, dok će prijem biti održan u prostorijama Seralves fondacije, jednog od najprestižnijih muzeja u Portugaliji. Na prijemu oko 300 zvanica, među njima naravno i brojni asovi iz fudbala.  Prije svih se tu misli na zemljake iz Reala Fabija Koentraa, Pepea i Kristijana Ronalda, kome je pripala posebna čast da se nađe u ulozi kuma.

A od kuma – ostrvo u Grčkoj. Kako kaže ona stara reklama: Ili jesi ili nisi. U ovom slučaju ili jesi ili nisi toliko bogat da ne znaš šta ćeš s parama. Mendeš inače ima ćerku iz prvog, 11-godišnjeg braka sa Fernandom Farinjom. (mozzartsport)

Portal Analitika