Društvo

KONJEVIĆ: Hapšenje Enisa Memića ključni zadatak za MUP i UP

Ključni zadatak Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije svih ovih dana je hapšenje srpskog državljanina Enisa Memića iz Brodareva, koji je 22. jula autobilom usmrtio saobraćajnog policajca Irfana Kujovića na putu Slijepač most-Tomaševo, kazao je resorni ministar Raško Konjević danas nakon posjete porodici Memić u Gubavču kod Bijelog Polja.
KONJEVIĆ: Hapšenje Enisa Memića ključni zadatak za MUP i UP
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi Televizija Crne Gore, Konjević je dodao da su ministri i direktori policija Srbije i Bosne i Hercegovine zamoljeni da sve svoje raspoložive resurse stave na raspolaganje kako bi "zajednički doprinijeli da to lice za kojim je raspisana potjernica što prije bude lišeno slobode i privedeno pravdi za počinjeni zločin".

Konjević je kazao da MUP i Uprava policije pomoći porodici nastradalog kako bi, kako je dodao, bar donekle ublažila njihov gubitak.

- Porodici ćemo pomoći u rješavanju stambenog pitanja kao i stipendiranju djece, kada za to dođe vrijeme, kako bi bar donekle ublažili njihov neizmjerni gubitak i muku zbog onoga što se desilo - naveo je, ali nije želio da komentariše spekulacije da se Memić krije u Sarajevu.

Izvor: TVCG

Portal Analitika