Zanimljivosti

Kako aluminijumska folija može da vam promijeni život?

Aluminijumsku foliju često koriste ruski i kineski iscjelitelja, a praksa je pokazala da može da se koristiti i van kuhinje.
Kako aluminijumska folija može da vam promijeni život?
Portal AnalitikaIzvor

Ako imate problem sa suvim šakama, zamotajte prste, a ako je potrebno i cijelu ruku u aluminijumsku foliju. Ovo takođe važi ako vas bole vrat, leđa, ramena, koljena, pete ili bilo koji drugi dio tela. Bol i nelagodnost će nakon ovoga brzo nestati. Tjelesna energija prolazi kroz aktivne tačke u tijelu i usmjerava se ka mjestu odakle je došla. Ovo pozitivno utiče na bolne organe. Na ovaj način možete da riješite problem i smanjite bol.

Interesantnu metodu liječenja već duže vrijeme koriste kineski i ruski iscelitelji, a detaljno je objašnjena u knjizi Vilhelma Rajha, psihoterapeuta koji je bio Frojdov učenik.

Kako aluminijumska folija još može da nas izliječi? Uzmite foliju, stavite je na bolno mjesto, pa preko zamotajte zavoj. Ostavite foliju preko noći na svom tijelu. Nakon jedne noći napravite pauzu nedjelju do dvije dana, a ako je potrebno nakon toga ponovite tretman.

Folija takođe može da vam pomogne da se utoplite. Zamotajte stopala u pet do sedam slojeva folije, a između svakog sloja stavite papir ili gazu. Ove slojeve držite oko sat vremena, a zatim uklonite foliju i postupak ponovite nakon dva sata. Slojeve od folije i gaze držite sat vremena i onda ponovo napravite pauzu. Ovaj tretman bi trebalo da se ponavlja tri puta u toku jednog dana. Cijela procedura liječenja bi trebalo da traje nedjelju dana.

Neki naučnici objašnjavaju ovaj tretman kao liječenje bioenergijom.

Izvor: Blic

Foto: amazon.com

Portal Analitika