Region

KONAČNO IZA REŠETAKA: Troje djece ostavio bez roditelja

Izgubili smo nadu da će ubistvo mog brata, snahe i njihove sekretarice biti rasvjetljeno. Sada se nadamo da će ubica, koji je posle više od 15 godina uhapšen, biti najstrože kažnjen - kaže u razgovoru za „Blic“ Božidar Bukinac.
KONAČNO IZA REŠETAKA: Troje djece ostavio bez roditelja
Portal AnalitikaIzvor

Za ubistvo njegovog brata od strica Nenada Bukinca, vlasnika firme „Bejz internešenal“, snahe Pinalopi Papanaku i sekretarice firme Slađane Jevtić 12. maja 2000. u prostorijama preduzeća u Novom Beogradu, osumnjičen je Boris Stevanović (38), bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije.

Čekam pravdu

- Nisam mogao da vjerujem kada mi je tetka javila da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo moga brata. Sada samo očekujemo pravdu, da bude kažnjen za trostruko ubistvo i što je troje djece ostavio bez roditelja. Zašto ih je ubio ne znam, niti mogu da naslutim, ali sam siguran da ga moj brat nije poznavao. Nenad je sa suprugom i djecom živeo skromno, nije se zamjerao, radio je pošteno - kaže Božidar Bukinac. 
Priznao zločin

Osumnjičeni Stevanović je posle višegodišnje istrage uhapšen po povratku iz Grčke, gdje je bio na ljetovanju. Upravo u toj zemlji, u turističkom gradu Katerini žive Jorgos, Korina i Rina, djeca kojima je Stevanović ubio roditelje.

 

Žrtve: Nenad Bukinac, njegova supruga Pinelopi Papanaku i Slađana Jevtić


- Osumnjičeni Stevanović je priznao ubistva. Nije želio da objasni koje su bile pobude. Da li je motiv bilo razbojništvo ili ih je ubio po nečijem nalogu. I ako jeste, po čijem - kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

Osumnjičenom Stevanoviću je sudija odredio pritvor do 30 dana. Iako osumnjičeni ne želi da otkrije zbog čega je ubio Bukinca, njegovu suprugu i sekretaricu, istražitelji sumnjaju da je to uradio po nečijem nalogu i da je za to plaćen. (Blic)

stevanovic
Portal Analitika