Muzika

Tom Novy & Amadeas u nedjelju na Almari!

Kraj prve polovine atraktivnog festivala ''After beach parties'' koji šestu godinu za redom realizuje Montenegro event agencija pod pokroviteljstvom Ministarstva održvigo razvoja I turizma, u partnerstvu sa Nacionalnom turističkom organizacijom i sponzorima pored muzičkih programa rezident ekipe crnogorskih DJ-eva i live bendova biće označena nastupom i njemačkog Tom Novyja!
Tom Novy & Amadeas u nedjelju na Almari!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Novy će gostovati na ''Almari'' (Oblatno) u nedjelju, 2. avgusta. Novy će doći u pratnji austrijskog DJ Amadeas. Ulaz besplatan, početak oko 16h.

DJ Tom Novy, pravim imenom Thomas Reichold, zaslužuje da bude opisan kao jedan od najtalentovanijih umjetnika na elektronskoj muzičkoj sceni. Uspjesi na svjetskim top listama i nastupi u najboljim klubovima kao i aktivnosti kao

DJ ili radijski voditelj samo su dijelovi njegove karijere. Sa singlom ''Lovin U'' 2004. postigao je svjetski uspjeh, čak i u južnoj Africi gdje je  na brzinu osvojio vrhove top lista.

U Njemačkoj je pjesma Take It (feat. Lima), postala najemitovanija dance pjesma na njemačkom radiju te je ušla u TOP 20! Ne postoji evropski klub ili festival na kojem Tom Novy nije nastupao, uključujući nezaobilaznu Ibizu gdje uvijek priredi nevjerivatne nastupe koji traju do ranih jutarnjih sati.

Kao tinejdžer, Tom je počeo da nastupa na minhenskoj klupskoj sceni, a nakon par godina, početkom devedesetih otkrio je ljubav prema haus muzici kojoj je i danas ostao vjeran, često eksperimentišući sa dosta elemenata progressive zvuka.

DJ Amadeas koji nastupa na ovogodišnjem festivalu sa Novyjem nam dolazi iz Beča, Austrija. Ovaj mladi umjetnik nije samo virtuoz za miks pultom, već je u ozbiljnim kompozitorskim vodama. Karijeru je počeo 2010. Godine, nakoj ćega je uslijedio ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music Austria. Prošle godine započeo je saradnju sa Novyjem, koja je pored zajedničkih nastupa urodila I singlom ‘’Dancing in the Sun’’, koji je zabilježio neviđene rezultate na dance top listama širom svijeta.

Podsjećamo, šesti ''After Beach Parties'' organizuje se pod pokrivteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma i uz podršku sponzora Crnogorski Telekom, Cockta, Tuborg, Cedevita, Chipsos. Nastup Novyja na ''Almari'' je takođe powered by Jeger.      

 

Portal Analitika