Muzika

We Are Your Friends - film za sve ljubitelje elektronske muzike

Stiže film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokazaće vam gdje i kako nastaju hitovi elektronske muzike, a usput će vas odvesti na najbolje partije losanđeleskih klubova.
We Are Your Friends - film za sve ljubitelje elektronske muzike
Portal AnalitikaIzvor
Tekst: ROLLING STONE
 
"We Are Your Friends" najavljivan je kao film koji će obilježiti generaciju i osvježiti filmsku industriju sjajnim filmsko-muzičim ostvarenjem, a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Angelesa. Poznati DJ-evi koji su sarađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glavnog glumca Colea Cartera (Zac Efron), kako bi se bolje uživio u ulogu, podučavao tajnama rada za DJ pultom.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za kancelarijski “9-do-5” posao, ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj muzičkoj industriji.

S obzirom na to da je film najavljivan kao najbolji parti prije završetka ljeta, čini se da je ipak bolje slijediti svoj san.

"We are your friends" u bioskopima pogledajte u distribuciji Blitz film i video, a osim u muzici  uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zaca Efronai Emily Ratajkowski. U ostalim su glavnim ulogama Vanessa Lengies, Wes Bentley iJonny Weston, a režiju filma potpisuje Max Joseph, voditelj popularnog američkog MTV reality showa Catfish, kome  je ovo prvo rediteljsko ostvarenje.

Portal Analitika