Abiznis

Hotel Lipka – planinski izazov

Hotel „Lipka“ će Vas šarmirati kombinacijom prirodnih materijala, kamena i drveta i učiniti da se osjećate kao u bajci. Osmijeh i ljubaznost našeg osoblja učiniće da poželite ponovo da dođete.
Hotel Lipka – planinski izazov
Portal AnalitikaIzvor

Hotel sa četiri zvjezdice nalazi se nedaleko od prelijepog Nacionalnog parka Biogradska Gora, posljednje kišne šume u Evropi, sa Biogradskim jezerom kao glavnom atrakcijom smještenim na 1094 m2.

lipka

U svom sastavu ima 72 komforno opremljene sobe i apartmana. Sobe i apartmani su raspodijeljeni u više kategorija: „single“, „twin“, „standard“, „superior“ i „executive“. U svim sobama je dostupan bežični internet. Većina soba ima pogled prema okolnim planinama i šumama.

soba

Wellness & Spa  kao kombinacija modernog stila i tradicionalnog komfora pruža brojne wellness sadržaje kao što su spa sa hamamom, đakuzi, salon za masažu, finska sauna, kao i  kompletno opremljenu teretanu

lipka-gim

Na poslednjem spratu hotela se nalazi restoran „Panorama“ s pogledom od 360 stepeni, omogućava pogled na centar Kolašina, spektakularnu planinu i dolinu rijeke Tare ispod nje. Dodatni sadržaji za goste uključuju Lobi bar, Aperitiv bar sa restoranom,  piceriju, dječiju igraniocu i besplatan parking.

007

Ljubitelji sportskih aktivnosti  mogu uživati u organizovanim turama i to: rafting, paraglajding, pecanje, jahanje konja, planinarenje i pješačenje, jeep safari, posjete nacionalnim parkovima, obilasci kulturno-istorijskih spomenika, biciklizam, alpinizam... 

 

Specijalna ponuda u avgustu mjesecu

 

-  35 €  cijena noćenja na bazi polupansiona.

- Djeca do 12 godina gratis

- mogućnost ranog check in

- mogućnost kasnog check out

- besplatan parking

- besplatan bežični internet

- 20% popusta na sve masaže

Portal Analitika