Politika

DPS i BS zajedno da vode CG ka društvu razvijenih naroda

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković čestitao je Rafetu Husoviću reizbor na funkciju predsjednika Bošnjačke stranke (BS), na nedavno završenom Kongresu BS.
DPS i BS zajedno da vode CG ka društvu razvijenih naroda
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Upućujem Vam, i lično i u ime Demokratske partije socijalista Crne Gore, srdačne čestitke povodom Vašeg reizbora na mjesto predsjednika Bošnjačke stranke. Vjerujem da je Vašim ponovnim izborom Bošnjačka stranka potvrdila svoja temeljna politička opredjeljenja, koja je i čine najsnažnijim predstavnikom bošnjačkog naroda u Crnoj Gori. Takođe, to je i snažna potvrda ispravnosti dugogodišnjeg partnerstva DPS i BS koja će, uvjeren sam, uspješno biti nastavljena i u godinama koje su pred nama", navodi se u čestitki Markovića.

On je rekao da je siguran da će DPS i BS zajedno i još uspješnije nastaviti da vode Crnu Goru ka društvu razvijenih naroda.

"Prije svega kroz integracione procese, dalji ekonomski razvoj svih djelova države, te očuvanje i snaženje građanske Crne Gore i njenog mutietničkog, multikonfesionalnog i multikulturnog sklada", navodi se u čestitki.

Portal Analitika