Podrška Kik boks savezu CG na daljem razvoju i unapređenju kik boksa

U prostorijama Uprave za mlade i sport direktor Igor Vušurović, upriličio je u ponedjeljak sastanak kojem su prisutvovali predsjednik Kik boks saveza Crne Gore Ivan Strugar, i predsjednik WAKO Europe Borislav Pelević.
Podrška Kik boks savezu CG na daljem razvoju i unapređenju kik boksa
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na sastanku se govorilo o bogatoj i dugoj tradiciji kik boksa u našoj zemlji, a predsjednik WAKO Europe, gospodin Borislav Pelević, je saopštio da je srećan što vidi da su rukovodstvo KBSCG i Uprava za mlade i sport kao nadležni državni organ za sport, spremni da ulože maksimalne napore na unapređenju kik boksa u Crnoj Gori. U tom pravcu razgovarano je i o mogućnostima i kapacitetima KBSCG da u perspektivi bude domaćin nekog velikog međunarodnog reprezentativnog takmičenja.

Tokom razgovora direktor Igor Vušurović je upoznat sa  željom WAKO IF da se kik boks uvrsti u porodicu olimpijskih sportova, a sa aktivnostima i razgovorima koje je WAKO IF imala sa predstavnicima IOC-a, detaljno ga je upoznao predsjednik WAKO Europe Borislav Pelević. 

Predsjednik KBSCG Ivan Strugar  zahvalilo se direktoru Uprave za mlade i sport Igoru Vušuroviću i predsjedniku EAKO Europe Borislavu Peleviću na podršci i dosadašnjoj uspješnoj saradnji.On je izrazio zadovoljstvo zbog posjete predsjednika WAKO EUROPE, kojom je ukazana podrška Kik boks savezu Crne Gore na daljem razvoju i unapređenju kik boksa.

Predsjednik WAKO Europe Borislav Pelević jedan je od kandidata za budućeg predsjednika WAKO IF na izbornoj Skupštini WAKO IF-a koja se održava u septembru mjesecu u Irskoj.

Portal Analitika