Crna hronika

Saslušani otac i prijatelj džudiste Radulovića

Vladimir Radulović juče je dao iskaz u podgoričkom Osnovnom tužilaštvu u okviru istrage koja je otvorena protiv njegovog sina, džudiste Marka Radulovića zbog sumnje da je davao novac pod kamatu.
Saslušani otac i prijatelj džudiste Radulovića
Portal AnalitikaIzvor

Osim starijeg Radulovića tužioci su saslušali i prijatelja poznatog džudiste, Aleksandra Kekovića. Policija je osumnjičenom Raduloviću u subotu stavila lisice, a prekjuče mu je određen osmodnevni pritvor.

Prema navodima krivične prijave, Radulović je u martu prošle godine ,,pozajmio Zvonku Radoviću 35.000 eura uz obavezu plaćanja zelenaške kamate od pet odsto na mjesečnom nivou, odnosno 1.750 eura“. Iz policije su kazali da su naplatu ovog dugovanja, kako se sumnja, pratile prijetnje i ,,zahtjev za stavljanje hipoteke na Radovićev stan“.

S druge strane, Radulović je suprotno navodima iz krivične prijave pred tužiocem kazao da se nikada nije bavio zelenašenjem tvrdeći da je žrtva prevare. On je ispričao da je sa Radovićem stupio u kontakt preko Zorana Miloševića, kako bi mu iz inostranstva dovezao automobile. Iako je Radoviću dao 48.500 eura za kupovinu, automobil sa performansama koje je tražio nije dobio. Radulović je ispričao da je odbio džip BMW koji mu je Radović dovezao i zatražio svoj novac natrag. Problem je, kako je naveo, nastao kada je Radovićeva majka Milijana ponudila da vrati sinov dug tražeći da se sačini ugovor o zajmu, nakon čega je slučaj prijavila policiji. Raduloviću se ranije sudilo zbog šverca droge i nasilnič- kog ponašanja. U oba slučaja oslobođen je optužbi. (Pobjeda)

Portal Analitika